Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelt Látogató!

 

Üdvözöljük oldalunkon! Bizonyára azért talált rá honlapunkra mert valamilyen felújítási esetleg éptíési, átépítési munkálatot szeretne kertjében vagy környezetében megvalósítani, elvégeztetni de nem lehetetlen, hogy csak árak után érdeklődik. Amenniben a segítségére tudunk lenni, ne habozzon felkeresni minket még akkor sem, ha csak tanácsot szeretne kérni. Az nálunk ingyen van! Használja árajánlat kérő funkciónkat!

Viszont had adjunk 5 tippet mi magunk anélkül, hogy Ön kéri! Gondolkozzon el ezen az egyszerű tényeken mielött bármibe is belekezd.

 

Javaslataink:

1. Pontosan mi vagy mik azok a munkák amiket el kellene végezni, hogy konfortosabban érezze magát otthonában?

2. Saját maga meg tudja e csinálni?

3. Ha igen megéri e Önnek az idejét erre áldoznia?

4. Ha ideje engedi, van e annyi rutinja, hogy nem fogja felesleges kiadásokba verni magát? ( pl.: Húú elszámoltam magam kevés lett, vagy éppen túl sok, nem olyan lett, újra meg kell csinálnom, elrontottam, drágán vettem stb... és be az autóba rosszabb esetben fuvart bérelni vagy tömegközlekedés.....és kezdődik minden előlről.)

5. Ebből adódik, hogy ismeri e Ön a legjobb, legmegbízhatóbb, olykor a legolcsóbb beszerzési forrásokat az anyagok tekintetében és van e kedvezménye náluk?

Remélem tudtunk segíteni!

 

 

Üdvözlettel :

Kordai Csaba

Ko-Bau Team    "Alaptól a tetőig"

 

Kép

 

 

 

Nyitóoldal, képgalériák